Meşebağlar İlkokulu
Meşebağları Küme Evleri, Meşebağları Mahallesi No81 HAZRO/DİYARBAKIR

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara dayanan yeniliklere ve değişme açık, bilgiyi temel ihtiyaç kabul eden, topluma yönelik proje ve çözüm üretebilen, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, doğruları yaşayan, yaşatan ve koruyabilen, saygılı ve hoşgörü sahibi dinamik, özgüven ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak eğitim ve öğretim yapar. Öğrencilerinin bilgili, becerikli, kendine güvenen ve sorunlara akılcı ve çözüm odaklı yaklaşabilen karşılaştığı sorunları çözebilen bireyler olmasını sağlar. Öğrencilerini ezberci değil, düşünen, düşündüklerini iyi uygulayan ve iyi iletişim kuran, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen öğrenciler yetiştirir. Işbirliğine önem veren, kolay çözüm üreten, "BİZ" ruhunun oluştuğu, fedakar bir nesil yetiştirmek.

Normal Öğretim

08:30-14:30 saatleri arasında